< < < STRUCTURI > > >

imadges.jpg
Untitled.jpg
images.jpg
index.png
Untitled.jpg

TEL VERDE ISJPH 0800816244

Școala Gimnazială
”Regina Elisabeta”

Grădinița Nr.3

   Școala Gimnazială
        Sanatorială

Grădinița Nr.5

Adresa: Orașul Bușteni, Str. Alpiniștilor, nr.1, jud. Prahova, cod.105500

 

Tel./fax: 0244-32.00.51                           E-mail: ion_kalinderu@yahoo.com

 AN ȘCOLAR 2021-2022

Anunturi.jpg

            Dragi elevi,

          Bine ați venit/revenit în Colegiul “Ion Kalinderu" din Bușteni, indiferent că sunteți încă niște copii  sau deja adolescenți. Școala noastră a fost mereu un mediu care v-a ajutat să vă cunoașteți și să vă dezvoltați abilitățile. În acest nou an școlar suntem pregătiți să vă oferim o educație de calitate ancorată atât în activitățile cotidiene ale școlii cât și în cele extracurriculare (proiectul ROSE, proiectele Erasmus, pilotarea disciplinei „Educația media” etc). Dar cel mai important lucru la Colegiul Ion Kalinderu, cu toate structurile lui, este profesionalismul și pregătirea cadrelor didactice grație cărora rezultatele la

NOU.png

examenele naționale au fost mulțumitoare și ascendente an de an. Sunteți o generație a întâmplărilor extraordinare și, odată cu voi, trăim și noi, adulții, momente în care trebuie să arătăm măsura inteligenței prin capacitatea de adaptare.

         Școala va arăta puțin diferit! Modul în care vom interacționa va fi deosebit. Scenariile după care vom învăța s-au schimbat. Vom face tot ceea ce este omenește posibil să fim alături de voi, să vă fim parteneri în pregătirea voastră și să facem posibil ca anul acesta școală, orcium s-ar metamorfoza el, să ajunga la destinație cu același rezultat: formarea intelectuală și umană. Dincolo de culori, de săgeți și dezinfectante, de măști și reguli stricte, vom fi aceiași oameni care vă așteaptă la școală, fără pretenții de eroism, ci doar cu sentimentul că această reîntâlnirea face parte din firesc și trebuie să continue prin orice mijloace. Sunt convins că și voi aveți acest sentiment, poate mai acut decât adulții!

Urăm mult succes elevilor din clasele primare și gimnaziale, fiind conviși că pregătirea lor va fi una corespunzătoare! Felicităm pe cei care acum pășesc pentru prima dată pe băncile Colegiului Ion Kalinderu, în calitate de liceeni! Ați făcut o alegere inspirată și timpul vă va confirma acest lucru! Profesorii colegiului, metodele de predare, resursele fizice și on-line, infrastructura școlii (platforma 24edu.ro, tablete pe toată perioada studiilor) și deschiderea spre un nou tip de educație reprezintă punctul forte al acestei unități școlare.

         Dragi părinți, contextul lumii de azi v-a reconfirmat rolul capital pe care îl aveți în formarea copiilor dumneavoastră. Școala ne cuprinde pe toți, de aceea implicarea părinților, în mod constructiv și responsabil, în viața școlii, sporește considerabil șansele că rezultatele din acest an să fie bune și foarte bune. În contextul noilor reglementări, TREBUIE să fiți aproape de școală, de copilul dumneavoastră și colaborator al profesorului. Vă așteptăm cu deschidere să ne fiți parteneri pe tot parcursul anului școlar! Vă asigurăm de toată disponibilitatea și responsabilitatea noastră. Dumneavoastră sunteți forța alături de care pregătim noua generație de copii. Ei sunt importanți pentru noi, dar mai ales pentru dumneavoastră. În noul an școlar ne dorim să ne fiți alături nu numai la începutul și la finalul anului școlar, ci oricând școala vă solicită sprijinul și sfatul. Colaborarea dintre profesori și părinți este indispensabilă pentru conturarea unei personalități echilibrate și corecte a copiilor și elevilor noștri. Fiți alături de oamenii care oricum va sunt alături!

        Dragi elevi, mai mari și mai mici, deviza COLEGIULUI ION KALINDERU, pentru acest an, va fi „Semper idem”. Și pentru că începe școala, prima provocare este să găsiți o traducere acestei expresii! Să avem un an școlar care să constituie cu adevărat o nouă etapă în devenirea fiecăruia. Vă dorim sănătate, putere și înțelepciune!

       SUCCES!

                                                                                              Director,

                                                                            Prof. Dr. Petrea Constantin

3.jpg
4.jpg
IMG-20220418-WA0003.jpg
1.png
Pentru sesizări privind conflictul de interese, acte de corupție sau alte probleme, vă rugăm să ne scrieți aici:
arrow&amp;v

Vă mulțumim pentru sesizare! Vă vom răspunde în cel mai scurt timp.