Scoala Gimnaziala

”Regina Elisabeta”

Gradinita Nr.3

< < < STRUCTURI > > >

   Scoala Gimnaziala

        Sanatorială

Gradinita Nr.5

 2020-2021

NOU.png

IN ATENTIA

PARINTILOR

ELEVILOR

CLASELOR

PREG-VIII:

PROGRAMUL

ȘCOALĂ

DUPĂ

ȘCOALĂ

Meniu

Cuvânt la început de an școlar

Dragi elevi,

         A venit momentul să reveniți la școală, după o perioadă pe care ați/am simțit-o profund neobișnuită. Oricât de mult a trecut fără activitățile voastre curente ați înțeles un lucru: că educația voastră este cu atât mai importantă cu cât vremurile sunt mai imprevizibile! Da! Sunteți o generație a întâmplărilor extraordinare și, odată cu voi, trăim și noi, adulții, momente în care trebuie să arătăm măsura inteligenței prin capacitatea de adaptare.

         Școala va arăta puțin diferit! Modul în care vom interacționa va fi deosebit. Scenariile după care vom învăța s-au schimbat. Vom face tot ceea ce este omenește posibil să fim alături de voi, să vă fim parteneri în pregătirea voastră și să facem posibil ca anul acesta școală, orcium s-ar metamorfoza el, să ajunga la destinație cu același rezultat: formarea intelectuală și umană. Dincolo de culori, de săgeți și dezinfectante, de măști și reguli stricte, vom fi aceeași oameni care vă așteaptă la școală, fără pretenții de eroism, ci doar cu sentimentul că această reîntâlnirea face parte din firesc și trebuie să continue prin orice mijloace. Sunt convins că și voi aveți acest sentiment, poate mai acut decât adulții!

oferta.jpg

         Urăm mult succes elevilor din clasele primare și gimnaziale, fiind conviși că pregătirea lor va fi una corespunzătoare! Felicităm pe cei care acum pășesc pentru prima dată pe băncile Colegiului Ion Kalinderu, în calitate de liceeni! Ați făcut o alegere inspirată și timpul vă va confirma acest lucru! Profesorii colegiului, metodele de predare, resursele fizice și on-line, infrastructura școlii (platforma 24edu.ro, tablete pe toată perioada studiilor) și deschiderea spre un nou tip de educație reprezintă punctul forte al acestei unități școlare.

         În această perioadă noi, profesorii, vom reînvăța de la voi să avem încredere, să purtăm în suflet mai mult ă speranță și să vă fim alături pe acest drum definitoriu care se numește Școală. Întregul colectiv al Colegiului Ion Kalinderu, profesorii liceului, profesorii pentru învățământ primar, profesorii pentru învățământ preșcolar, este pregătit și vă așteaptă pentru un nou început de an școlar, diferit, provocator, dar cu avantajul că voi, dragi elevi, vă veți găsi calea și modul de a face față oricăror scenarii.

Stimați părinți,

         Poate că acest context v-a reconfirmat rolul capital pe care îl aveți în formarea copiilor dumneavoastră. Școala ne cuprinde pe toți, de aceea implicarea părinților, în mod constructiv și responsabil, în viața școlii, sporește considerabil șansele că rezultatele din acest an să fie bune și foarte bune. Chiar în contextul noilor reglementări, TREBUIE să fiți aproape de școală, de copilul dumneavoastră și colaborator al profesorului. Vă așteptăm cu deschidere să ne fiți parteneri pe tot parcursul anului școlar! Vă asigurăm de toată disponibilitatea și responsabilitatea noastră.

index.png
images.jpg

TEL VERDE ISJPH 0800816244

 

Dragi elevi, mai mari și mai mici,

      Deviza COLEGIULUI ION KALINDERU, pentru acest an, va fi similară cu cea a capitalei Franței, Paris: "Fluctuat nec mergitur". Și pentru că începe școala, prima provocare este să găsiți o traducere acestei expresii!

SUCCES!

WhatsApp Image 2021-03-09 at 19.42.53(1)

Adresa: Orasul Busteni, Str. Alpinistilor, nr.1, Busteni, jud. Prahova, cod.105500

 

Tel./fax: 0244-32.00.51                                           E-mail: ion_kalinderu@yahoo.com